Gerli padar maitses ja hindas Eesti ning välismaa kombuchajooke

Kombucha tundub olevat tuhast tõusnud jook, mida nõuka ajal tunti vist igas peres.  Mulle on inimestega suheldes selline mulje jäänud küll. Varem teati teda küll rohkem eestikeelse nimega teeseen. Kombucha on lihtsalt rahvusvaheline nimi.

Nüüd aga on palju spetsialiseerumist, inimesed käivad tööl ei pea enam kodus loomi ega ka seenekesi.

Eestis ja välismaal on aga ettevõtteid ja peresid küll, kes teeseenejooki pruulivad, maitsestavad ja teistele suupäraseks muutmiseks seda pudelisse villivad. Igaühel on omad seened, tee, suhkur, taktikad ja seega erinev lõpptulemus.

Delfis võeti üks välismaine ja üks eestimaine kombuchajook ette ning prooviti erinevaid maitseid. Gerli ja Urpo annavad ülevaate erinevate maitsetega jookidest. Vaata siit DelfiTV videot.

Väga asjalik ja südamlik video.

Kuvatõmmis videost

Kivimurru teeseenejooki seal küll ei ole, aga vaarika maitsega joogi ilu ja võlu saad näha Retseptisahvri blogipostitusest.

 

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga